Piškotki - zasebnost!

Kaj so piškotki?

Tako kot večina spletnih strani tudi naša spletna stran hrani informacije o vaši dejavnosti. Te informacije so shranjene v obliki majhnih besedilnih datotek, poimenovanih piškotki. Piškotki se shranijo na vašem računalniku.

Ker si vedno prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, naše spletne strani najbolj optimalno delujejo, če so ti piškotki omogočeni. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam ti piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je tako vaš ogled hitrejši in še bolj oseben.

Piškotki lahko škodijo vašemu računalniku, zato smo zelo pozorni pri izbiri dobaviteljev, ki lahko shranjujejo piškotke za namene trženja.

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas lahko kontaktirate na email: webmaster@penina-cvitanic.si. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe zasebnih informacij, katere se sprejmejo in hranijo na penina-cvitanic.si, ter kako se jih uporablja.

Piškotki (Cookies)
Naša spletna stran uporablja piškotke, v katerih se shranjujejo informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.
Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika oziroma preverite bližnjice spodaj.

 

Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Galerija

Vrhunska - Penina Cvitanič
  • Vrhunska - Penina Cvitanič
  • Vrhunska - Penina Cvitanič
  • Vrhunska - Penina Cvitanič
  • Vrhunska - Penina Cvitanič
  • Vrhunska - Penina Cvitanič
  • Vrhunska - Penina Cvitanič